EEN NAAM GARANDEERT KWALITEIT

HARTL ENERGY – energieconceptend

HARTL ENERGY GMBH is een Oostenrijks bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van duurzame energieconcepten voor de bouwsector. Onder leiding van de broers
Dominik en Alexander Hartl wordt meer dan 85 jaar
ondernemersgeschiedenis van de familie Hartl nu geleid naar een nieuw
tijdperk waarin ervaring uit de bouwsector wordt gecombineerd met expertise op het gebied van duurzame energie. De HARTL ENERGY POWERTOP en POWERBAG worden wereldwijd geexporteerd.

NAAR DE WINKEL

KRACHT TOP

De Powertop is de meest flexibele OUT OF THE BOX zonnestroomoplossing voor containerdaken. Het one-fits-all-ontwerp maakt een eenvoudige montage met verschillende containerafmetingen mogelijk. Door de robuuste ISO-hoeken kan de gehele container opgetild worden. Het basismodel bestaat uit de flexibele frameconstructie en de voorgemonteerde PV-modules. Het Combi-model bevat ook een micro-omvormer inclusief kabelboom en is te combineren met de volledige Plug & Play Flex-versie. In totaal kunnen maximaal 9 COMBi’s met een FLEX worden gecombineerd tot een containernetwerk. Gemaakt in Oostenrijk.

DOWNLOAD BROSCHÜRE

KRACHTZAK

Diese mobilen Energiespeicher werden mit dem im Lieferumfang enthaltenen Ladegerät geladen und stehen dann für sämtliche Verbraucher sowohl innen als auch außen als flexible Stromquelle zur Verfügung.

DOWNLOAD BROSCHÜRE
Hartl-Energy

LAATSTE NIEUWS

NAAR OVERZICHT

Title

Go to Top